miércoles, 5 de noviembre de 2008

Pabellón 2-3 Chantada:moi bo partido noso no que nos adiantamos cun gol de Fornas, de cabeza, ó saque dunha falta botada pror Fabio.Logo nun despiste defensivo noso igualouse o partido. Ó final da primeira parte logramos adiantarnos de novo, cun cabezazo de Traste tamén nunha acción a balón parado. Xa na segunda parte eles volven igualar o partido, pero cos cambios realizados por Adrian, revolucionase o encontro, e Xende aproveita unha moi boa contra para poñer o definitivo 2-3 , aínda que eles, ca chegada do final do partido animáronse e buscaron o gol, pero soupemos estar serios en defensa e aguantar o resultado.Barco 1-6 Calasancio B Polígono 0-1 Verín Ourense B 4-3 Ponte B Celanova 3-1 Arenteiro .